Singapore Grand Prix 2018 -kilpailun tulokset: Koko luokitus - Hamilton voittaa, Vettel kolmas

Lewis Hamilton esitti hallitsevan näytön voittaakseen helposti Singaporen GP: n ja pidentääkseen johtoaan F1 -kuljettajien kärjessä & rsquo; Mestaruus.

Mercedes ässä lähti napa jälkeen tähtikierros karsinnoissa ja.

Hamilton on nyt 40 pisteen päässä sarjataulukon kärjessä, kun mestaruudesta on jäljellä kuusi kierrosta.

Valtteri Bottas sijoittui kaukana neljänneksi Kimi Räikkösen ja Daniel Ricciardon edellä, ja hänellä oli jotain piristävää seitsemännessä.

Renault sai kaksoispisteen, kun Carlos Sainz ja Nico Hulkenberg veivät tiensä kentän läpi, kun taas Charles Leclerc toi Sauberin kotiin yhdeksänneksi.

Racing Point Force Indialla oli viikonloppu unohdettavaksi Esteban Oconin kanssa kierroksella yksi, kun hän oli ottanut yhteyttä joukkuetoveriinsa Sergio Pereziin.

Sitten Perez törmäsi Sergei Sirotkinin kanssa ja sai rangaistuspotkun ennen 16. sijaa-mutta miten muu ruudukko toimi?

Singapore Grand Prix -kilpailun tulokset

Mercedeksen kuljettaja johti alusta loppuun Marina Bayn radan ympärillä (Kuva: GETTY)

DNF- Esteban Ocon (Racing Point Force India) - 1. kierros (onnettomuus)

19.Sergey Sirotkin (Williams) + 2 kierrosta

18.Kevin Magnussen (Haas) + 2 kierrosta

17.Brendon Hartley (Toro Rosso) + 1 kierros

16.Sergio Perez (Racing Point Force India) + 1 kierros

viisitoista.Romain Grosjean (Haas) + 1 kierros *Viiden sekunnin aikarangaistus sinisten lippujen jättämisestä huomiotta

14.Lance Stroll (Williams) + 1 kierros

13.Pierre Gasly (Toro Rosso) + 1 kierros

12.Stoffel Vandoorne (McLaren) + 1 kpl

yksitoista.Marcus Ericsson (Sauber) + 1 kierros

Singaporen Grand Prix -kilpailun tulos

Esteban Ocon törmäsi Racing Point Force India -kumppaninsa Sergio Perezin kanssa ensimmäisellä kierroksella (Kuva: GETTY)