Mesut Ozil aikoo kaivaa Arsenalin manageria Mikel Artetaa murskattuaan tappion Man Cityssä

Mesut Ozil on pyrkinyt kaivamaan johtaja Mikel Artetaa Twitterissä Gunners & apos; tappio lauantaina 5-0. Ozil jäädytettiin Artetan suunnitelmista Arsenal -uransa loppuvaiheessa, ja näyttää siltä, ​​ettei rakkautta ole menetetty hänen lähdönsä jälkeen.

Osta Arsenalin virallinen 2021/22 -paita Tarjouskuva Osta Arsenalin virallinen 2021/22 -paita

Adidas ja Arsenal ovat julkistaneet virallisen 2021/22 kotipaidansa, joka on saanut inspiraationsa klubin Arsenal -mantrasta kaikille.

65 £ Kumppanin kuva Katso tarjous Tuotu sinulle

Arteta seurasi, kun Valioliigan mestari Man City lyö 10-miehen Arsenalia Etihad-stadionilla.

Ilkay Gundogan ja Ferran Torres ampuivat Cityn 2-0-johtoon 12 minuutissa, ennen kuin Granit Xhaka näki punaisen pelon jälkeen 35. minuutilla.

Gabriel Jesus teki kolme puoliajan partaalla, ennen kuin Rodri ja Torres iskivät toisella puoliajalla 5-0-erän.

Pian kokopäivätyön jälkeen Ozil ryhtyi Twitteriin näennäisesti kaivamaan Artetaa Valioliigan kampanjan surkean alun keskellä.

LUUETKO, ETTÄ TIETÄ SPORTIN?

Luota prosessiin � � � � � � � & 65533

- Mesut Ozil (@MesutOzil1088)

Mesut Ozil on reagoinut Arsenalin tappioon Man Cityssä.

Mesut Ozil on reagoinut Arsenalin tappioon Man Cityssä. (Kuva: GETTY)

Ozil lähti Arsenalista Fenerbacheen tammikuussa sen jälkeen, kun Arteta oli suunnitellut Emirates -stadionilla.

Ennen poistumistaan ​​hän ei ollut pelannut minuutti jalkapalloa maaliskuun 2020 jälkeen ja hänet suljettiin pois Valioliigan 2020/21 -joukkueesta.

Monet kyseenalaistivat Artetan päätöksen jäädyttää saksalainen pelintekijä, kun Arsenal yritti luoda mahdollisuuksia pudotessaan viime kauden kahdeksanneksi.

Gunners ovat aloittaneet uuden kampanjan hirvittävästi, hävinneet kolme avausotteluaan ottamatta yhtäkään maalia mutta saaneet yhdeksän.

ÄLÄ POISTA

Puhuessaan Etihadin tappion jälkeen Arteta kuvaili sitä 'tuskalliseksi'. hyvän pelin alun jälkeen.

- Todella tuskallista, että pelissä tapahtui paljon asioita päästäksemme siihen, mihin pääsimme.

- Uskon, että aloitimme pelin todella, todella hyvin, ja ensimmäisessä tilanteessa heillä oli pallo laajalla laatikolla, emmekä puolustaneet ristiä, puolustimme törmäystä ruutuun todella huonosti, ja olemme 1- 0 alas.

- Sitten yritimme mennä uudelleen, loimme tilanteita ja saimme toisen maalin.

'Minulle se oli selvä isku Callumin kasvoihin, erotuomari sallii sen mennä, olemme 2-0 alas ja punaisen kortin jälkeen meillä oli vuori kiivettäväksi.'

Mikel Arteta kärsi tuskallisen päivän Manchesterissa.

Mikel Arteta kärsi tuskallisen päivän Manchesterissa. (Kuva: GETTY)