Judd Trump voitti Mark Williamsin 10-8 voittaakseen toisen Masters Snooker -mestaruuden ja vaatien 250 000 puntaa

Judd Trump voitti Mark Williamsin 10-8 eeppisessä pelissä Masters Snooker finaali sunnuntaina voittaakseen 250 000 punnan palkinnon Alexandra Palacessa Lontoossa. World No 4 Trump voitti Mastersin toisen kerran ja kielsi Williamsilta hänen ensimmäisen kruununsa sitten vuoden 2003 paluunsa ansiosta. Hän johti 5-3 iltasessioon, mutta jäi 7-6 ja 8-7 ennen voittoa 126:lla lopullisessa kehyksessä.

Voitto 1-10-finaalissa merkitsee Trumpille neljännesmiljoona puntaa, kun taas toiseksi sijoittunut Williams joutuu tyytymään 100 000 puntaa. Tämä on Trumpin historian toinen Masters-voitto sen jälkeen, kun hän voitti Ronnie O'Sullivanin 10-4 kolme vuotta sitten.

Se on myös Trumpin 24. sija, mikä nostaa hänet viidenneksi kaikkien aikojen listalla walesilaisen Williamsin kanssa, joka olisi ollut kaikkien aikojen vanhin voittaja 47-vuotiaana ja täytti 48 maaliskuussa. Myöhemmin bristolilainen ylisti sitä 'ylivoimaisesti' kaikkien aikojen suurimpana voittona.

Hän sanoi BBC:lle neljännen Triple Crown -menestyksensä jälkeen: 'Todella uskomatonta. Minusta tuli täysin outplayed, mielestäni koko pelin todellakin. Yritin vain pitää kiinni. 8-7 alapuolella olin tavallaan poissa ja sitten onnistuin Voita kehys ja pelasi hyvin pari viimeistä. Minun olisi pitänyt olla ulkona ensimmäisellä kierroksella, minun olisi pitänyt jäädä toiseksi, minun olisi pitänyt hävitä tämä - olen kuin kissa!

Judd Trump voitti 250 000 puntaa Masters-voittonsa seurauksena (Kuva: BBC)

'Rehellisesti sanottuna se on helppo nähdä, mutta tapa, jolla olen pelannut tällä viikolla, tämä on kaikkien aikojen paras suoritusni hioessani sen ja voittamalla tämän. Mark asetti minulle niin paljon paineita. Tämä on ylivoimaisesti paras voittoni koskaan. Ylivoimaisesti. Kiitos tuesta, se oli uskomatonta. Olen aina niin innoissani palata tänne. Se on ollut aivan uskomatonta.

'Monet ihmiset pelasivat paremmin kuin minä, mutta pystyin vain tekemään [Mark] Selbyn kaikille ja hiomaan sen. On mukavaa voittaa taas, siitä on aikaa ja kausi on ollut vaikea, koska olen hävinnyt. paljon tiukkoja pelejä, mutta olen vain uskomattoman onnellinen.'

Toiseksi sijoittunut Williams - joka ei ole vieläkään voittanut Mastersia 20 vuoteen - sanoi: 'Se oli loistava ottelu koko matkan. Mielestäni taso oli melko hyvä. Judd teki upean tauon viimeisessä kehyksessä, 100. Sitä hän tekee, ja siksi hän on yksi maailman parhaista.

Masters snookerin finaali LIVE: Judd Trump VOITTI 10-8 Mark Williams saa 250 000 punnan palkinnon

Judd Trump piti Masters-voittoaan uransa parhaimpana (Kuva: BBC)

'Minun täytyy sanoa suuret kiitokset koko yleisölle kaikesta. Olet ollut uskomaton koko viikon, et vain minulle ja Juddille, vaan kaikille. Judd oli vain vähän liian vahva minulle lopussa.

'En ole enää nuori mies, mutta annan silti näiden nuorten juosta heidän rahoilleen! En voi voittaa häntä, mutta minulla on ollut loistava viikko, olen nauttinut siitä, rakastanut sitä. En ole tehnyt enempää. Jätin kaiken pois.

'Onnittelut Juddille. Toivon vain, että voin palata ensi vuonna. Koska näihin turnauksiin on vaikea päästä ja täällä kaikki haluavat pelata.'