Englanti avasi suussasulavan Ranskan MM-kisojen puolivälierän Senegalin hallitsevan voiton jälkeen

Jopa Senegalin rummut näyttivät kaipaavan lyönnin ennen hetkeä, jolloin Englanti voi todella voittaa tämän maailmanmestaruuden. Monet fanit sekoittelivat, kun ensimmäisen puoliajan lisäaikaa näytettiin vain kaksi minuuttia - silmänräpäys verrattuna useimpiin loukkaantumiskatkoihin.

Ja se oli varmasti kulunut jonkin aikaa sitten?

Mutta odota… se on loistava sieppaus Jude Bellinghamilta. Ja hän jatkaa. Phil Foden on hänen ulkopuolellaan, englantilaisen jalkapallon tulevaisuus täydellisessä yhdistelmässä. Nyt risti. Pieni poikkeama, mutta se on Harry Kanen polulla.

Kahdeksan minuuttia aiemmin olimme nähneet Fodenin ja Bellinghamin yhdistyvän kauniisti jälleen, tällä kertaa jälkimmäisen ottamaan vastaan ​​Jordan Hendersonin kaikista ihmisistä antaakseen Gareth Southgaten puolelle kipeästi kaivattua johtoa.

Mutta kun Bukayo Saka leikkasi pallon takaisin Kanelle, hänen takapotkunsa meni niin pitkälle riman yli, että jopa mietit, olisiko mahdollisuus jäädä Hendersonille.

Kane on nähnyt Englannin maalien lentävän täällä Qatarissa puntaroimatta itseään, mutta kun kovemmat testit tulevat ja ankarammat puolustukset on avattava, hänen maailmanluokan silmänsä maaliin on hiottava täysin, jotta Kolme Leijonaa voisi hyödyntää mitä hyvänsä. marginaalit, joita he voivat saada.

Englannin MM-kisat

Englanti voitti mukavasti Senegalin ja eteni MM-kisojen puolivälieriin (Kuva: GETTY)

Englanti - Senegal: 16-välierä - FIFA World Cup Qatar 2022

Jordan Henderson vei Englannin yhden maalin johtoon (Kuva: Getty)

Joten kun tuo Foden-syöttö saavutti hänet 25 jaardin päähän maalista, koko kansa pidätti hengitystään. Lopputulos ei ollut läheskään helppo, mutta Kane on rakentanut uransa kiipeäen kohti Englannin pisteytyslistan kärkeä nauttien.

Oliko se se Kane, joka meillä oli siellä Qatarissa? Yksi kosketus, pamaus, ja siinä oli vastauksemme. Hänen ensimmäinen maalinsa turnauksessa, mutta nälkä oli siellä lisää. Lisäksi kaikki edellisistä 45 minuutista viittaa siihen, että Englannin tarvitsee sitä.

Bellingham oli ollut sähköinen, mutta vaikka kuinka yritti, hän ei kyennyt tekemään sitä yksin, vaikka Saka ja Foden olivatkin olleet halukkaita. Näitä vanhempia miehiä tarvittiin kuvan täydentämiseen. Toisessa päässä, aidon vauhdin ensimmäisellä merkillä, Englannin puolustus tärisi hallitsemattomasti.

Senegalilla oli kolme vaarallista mahdollisuutta, jotka käsiteltiin Jordan Pickfordin nopealla ajattelulla tai vahvalla laukauksella. Edellinen laatu riitti estämään Ismaila Sarria tekemästä muuta kuin ampumasta tangon yli lähietäisyydeltä, hän havaitsi kulman leikatun ja jälkimmäinen päihitti pari kiinteää Boulaye Dia -yritystä.

FBL-WC-2022-MATCH51-FIN-SEN

Harry Kane mursi turnauksen ensimmäisen maalinsa puoliajan vedolla (Kuva: Getty)

Onneksi Kanen isku antoi sävyn paljon helpommalle toiselle puoliajalle, jossa Senegal joutui ottamaan paikkoja ei kovin itsevarmoina.

Se jätti heidät alttiiksi vastahyökkäykselle, ja Foden pelasi liian hyvin ollakseen hyödyntämättä.

Saka viimeisteli harjoituskentällä hänen matalalla ristillään 57. minuutilla ja katkaisi pallon Chelsean Edouard Mendyn ohi ilman, että joku pelasi kolmosin.

Se tarkoitti, että Englannin paljon kehutut vaihtopelaajat saattoivat väistämättä ilmaantua - Marcus Rashford sai kahden Walesia vastaan ​​tekemänsä maalin jälkeen myöhässä yrittää jatkaa tätä juoksua ja Jack Grealishin lisätä vielä lisää temppuja viimeisiin vaiheisiin.

Bukayo Saka teki kolmannen maalin lähietäisyydeltä (Kuva: Getty)

Manchester Unitedin tähti oli muutaman tuuman päässä Kanen varpaan pään löytämisestä 80. minuutin ristillä, joka saattoi vihdoin viedä Englannin kipparin Wayne Rooneyn tasolle.

Se voi kuitenkin odottaa - toivottavasti Englanti kohtaa Ranskan täällä lauantaina jälleen puolivälierissä.

Kane saattaa jäädä Kylian Mbappen perässä 5-1 maalintekotaulukossa, mutta silloin hänellä on jo MM-kultakengät.

Se on hänen ranskalaisen vastineensa MM-voittajan mitali, jota Kane todella tavoittelee tällä kertaa.