Emma Raducanun US Open -valmistelut muuttuvat, kun vastustaja Jennifer Brady vetäytyy

Normaali 0 väärä väärä väärä FI-FI X-NONE X-NONE

Emma Raducanun US Open -mahdollisuuksia on lisätty, kun hän vetäytyi kovasta ensimmäisen kierroksen vastustajastaan. 18-vuotiaan oli määrä kohdata tämän vuoden Australian avointen kakkonen Jennifer Brady avausottelussaan. Britti, joka pääsi paikkaan toisessa peräkkäisessä Grand Slam -turnauksessaan, pelaa nyt onnekasta häviäjää Stefanie Voegeleä.

Raducanu selviytyi karsinnasta turvatakseen paikkansa US Openin pääkilpailussa, joka on hänen toinen peräkkäinen Grand Slam -turnauksensa, kun hän sai jokerimerkin Wimbledoniin aiemmin tänä vuonna.

18-vuotias kohtasi kovan ensimmäisen kierroksen vastustajan Jennifer Bradyssa, viime vuoden Flushing Meadowsin semifinalistissa ja tämän vuoden Australian avointen toiseksi tulleen.

Maailma nro 14 oli kamppaillut jalkavamman kanssa ja vetäytyi turnauksesta maanantaina (30. elokuuta).

Se tarkoittaa, että Raducanu kohtaa nyt onnekkaan häviäjän Stefanie Voegelen avauskierroksessaan tiistaina (31. elokuuta).

VAIN SISÄLTÄ:

Raducanu kohtaa onnekkaan häviäjän US Openin ensimmäisellä kierroksella

Raducanu kohtaa onnekkaan häviäjän US Openin ensimmäisellä kierroksella (Kuva: Getty)

Teini -ikäinen tunne ilmoitti itsensä tennimaailmaan juoksemalla Wimbledonin toiselle viikolle viime kuussa.

Hänestä tuli nuorin brittiläinen nainen, joka on selvinnyt 16-kierrokselle Open Era -kaudella, mutta jäi eläkkeelle, kun hän asetti Ajla Tomljanovicin neljännen kierroksen yhteenottoonsa hengitysvaikeuksien vuoksi.

Raducanu tuki sitten Wimbledonin läpimurtoaan juoksemalla hänelle Challenger-tapahtumassa Chicagossa aiemmin tässä kuussa, häviäen 18-vuotiaalle Clara Tausonille ratkaisevassa erässä.

Hän saavutti uransa kärkipaikan maailman nro 150 ensimmäisen finaalinsa jälkeen ja varmisti paikkansa pääarvontaan.

ÄLÄ POISTA

Raducanu vedettiin sitten pelaamaan 13. siemen Bradyä kovassa avaustestissä.

Kuitenkin amerikkalainen on nyt korvattu onnekkaalla häviäjällä vetäytyessään turnauksesta, ja hänen virallinen syynsä peruuttamiseen on annettu polvivamma.

Se tarkoittaa, että 18-vuotias kohtaa nyt ensimmäisellä kierroksella maailman nro 128 Stefanie Voegelen.

Sveitsiläinen pelaaja hävisi karsinnan viimeisellä kierroksella Ana Konjuhille, mutta onnistui varmistamaan paikkansa pääarvontaan Bradyn vetäytymisen jälkeen.

Raducanu pääsi karsinnassa ansaitakseen paikan US Openin pääarvontaan

Raducanu sai karsinnan ansaitakseen paikan US Openin pääarvontaan (Kuva: Getty)

Raducanu pitää nyt mahdollisuuksistaan ​​päästä ainakin toiselle kierrokselle, jossa hän voi kohdata voittajan Hailey Baptisten ja Zhang Shuain välisestä ottelusta.

Kiinalainen pelaaja voitti äskettäin Raducanun ensimmäisessä ottelussa Wimbledonin jälkeen, WTA 250: n ensimmäisellä kierroksella jopa San Josessa.

Viimeaikainen Australian avointen toiseksi sijoittuva Brady ei ole ainoa korkean profiilin nimi, joka vetäytyy turnauksen avauspäivänä.

Vuoden 2017 Ranskan avointen mestari Jelena Ostapenko vetäytyi myös US Openista lääketieteellisistä syistä, ja hänet korvasi arvonnassa onnekas häviäjä Greet Minnen.